Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 31 Mayıs 2016 - 16:49 Yorum: 0

Giresunlu Şehit Polis Memuru Osman Bodur Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak...

Giresunlu Şehit Polis Memuru Osman Bodur Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Giresunlu Osman Bodur, memleketi Giresun'un Eynesil İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Evli ve üç çocuk babası Şehit Bodur'un cenazesi Van'dan dün akşam askeri uçakla Trabzon'a getirilirken, buradan da karayolu ile memleketine getirilerek Görele Devlet Hastanesi Morgu'na konulmuştu. Buradan alınan cenaze tören için Eynesil İlçesi Merkez Camisi'ne getirildi. Türk bayrağına sarılı tabutun ilçeye getirilişi sırasında tekbirler getirilip ve terör örgütü aleyhine sloganlar atılırken, tören için konulan tabutun üzerindeki mermi dikkat çekti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI NURETTİN CANİKLİ DE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Şehit Osman Bodur'un acılı eşi Fatma Bodur ve 3 çocuğunun gözyaşları herkesi duygulandırırken, tabut başında nöbet tutan polisin gözyaşlarına engel olamadığı gözlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Jandarma alay Komutanı Ali İhsan Ersoy ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis memuru tören sonrası ilçeye bağlı İshaklı Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber