Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Giresunspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Teknik Direktör Sözeri: "Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı Antalyaspor'u da yenerek devam ettirmek hedefimiz"

Giresunspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yarın sahasında konuk edeceği Antalyaspor hazırlıklarını tamamladı. 

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 

Antalyaspor maçını kazanarak, ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini kaydeden Sözeri, "Antalyaspor iyi ve güçlü bir ekip. Bu nedenle karşılaşmanın zor geçeceğini biliyoruz. Çalışmalarımızı hafta boyunca ona göre yaptık ve iyi hazırlandık. Bu zorlu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı Antalyaspor'u da yenerek devam ettirmek hedefimiz" dedi.

Sözeri, Alican Karadağ'ın kart cezalı olması, Hakan Çevik, Gökhan Çakır ve Jones Da Silva Lopes'in sakatlıklarının bulunması nedeniyle Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayacaklarını aktardı. 

Öte yandan Giresunspor'da, bir süredir A takımla antrenmana çıkan altyapı oyuncularından Mustafa Demirhan, Mehmet Çayan ve Samet Yalçın ile profesyonel sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber