Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Giresunspor, Boluspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Özkul:

Giresunspor, Boluspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirlerse play-off yarışında iddialı ekiplerden biri haline geleceklerini söyledi. 

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Boluspor'u konuk edeceklerini anımsattı.

Boluspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Özkul, bu maçın alelade bir karşılaşmadan daha fazla anlam taşıdığını vurguladı.

Kazanmaları durumunda play-off potasının içine tam anlamıyla gireceklerine dikkati çeken Özkul, şöyle devam etti:

"Alt sıralar ile bağımızı koparak üst sıralara odaklanacağız. Üst sıralardaki takımlara 'bu yarışta biz de varız' mesajını göndereceğiz. Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirsek play-off yarışında iddialı ekiplerden biri haline gelebiliriz. O bakımdan bu zorlu karşılaşmayı mutlak kazanmamız gerekiyor."

Taraftardan Boluspor karşısında takımlarını yalnız bırakmamalarını isteyen Özkul, "Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Bize güç verdi. Giresunspor tarihinde çok önemli günlerin yaşandığı bu dönemde taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Onları Boluspor maçında yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber