Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2016 - 22:38 Yorum: 0

Giresunspor - Boluspor maçının ardından

Giresunspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında konuk ettiği Boluspor'a 2-1 mağlup oldu.

Giresunspor - Boluspor maçının ardından

Giresunspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında konuk ettiği Boluspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü mücadeleyi değerlendirdi.

Maça istekli başladıklarını belirten ama istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "İlk yarı boyunca hem alan daraltmalarda hem de hücumda iyiydik, üretkenliğimiz vardı bir penaltı golüyle ilk yarıyı tamamladık" dedi.

Maçın İkinci yarısında Boluspor'un zaman zaman iyi oynadığını ifade eden Kaplan, şöyle devam etti:

"Biz her şeye iyiydik, kaçırdığımız pozisyonlar var onların bir tanesi atıp ikinci golü bula bilseydik, biz bugün galip ayrılacaktık ama ikinci golü bulamayınca da hiç ummadığımız anda kornerden gelen gol ile önce beraberliği yakaladı rakibimiz sonrasında da uzaktan bir şutla mağlup olduk. Üzgünüm iyi oynayan bir takımımız vardı, tam maçı kazanıyoruz, koparıyoruz dediğimiz anda goller yeyince de ister istemez takımında gardı düştü. Ben kazanan takımı tebrik ediyorum iyi bir rakiple oynadık ama biz onlardan üstündük. Üzgünüm ben Giresun halkından özür diliyorum, bu takımın hedefleri doğrultusunda yine devam edeceğiz, bu takımda hedef yine ilk altı olacak."

Boluspor cephesi

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısı ile deplasmanda aldıkları 3 puanı değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maçın ilk 15 dakikası rakiple değil saha ile mücadele ettiklerini söyledi.

Sahanın göründüğü kadar iyi olmadığını belirten Çapa, "Bunu söylememe gerek yok her halde sizler de tahmin edebiliyorum görebiliyorsunuz. Biz maçın ilk 15 dakikası rakibimizden çok saha ile mücadele ettik. İstediğimiz oyunu oynayamadık daha çok topu şişirerek oynadık. Oysa yere indirmemiz gerektiğin rakibin hava hakimiyetine baktığımızda çok fazla şansımız olmayacağını biliyorduk. İlk 15 dakikadan sonra zaman zaman iyi kombinasyonlar yaptık. İlk devreyi genel olarak değerlendirecek olursak 3 tane çok net pozisyonumuz var ama değerlendiremedik. İkinci yarıda ise oyuncularımıza çok fazla panik yapmadan oyuna konsantre olmamız gerektiğini söyledik. İkinci devrede oyuncularımı tebrik etmek istiyorum gerçekten sahaya karakterli ve bir biri için mücadele eden bir takım vardı. İnşallah bundan sonra ki haftalar daha iyi olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber