Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Şubat 2015 - 17:18 Yorum: 0

Giresunspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Kulüp Asbaşkanı Özkul: "İnşallah yarınki maçı galibiyetle kapatırsak her şey daha güzel olacak"

Giresunspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamladı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yarın sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Yeşil-beyazlılar, ter idmanının ardından tesislerde kampa girdi.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine, Denizlispor maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Kendileri için önemli bir maç olacağını vurgulayan Özkul, şöyle devam etti:

"Bizim için 6 puanlık bir maç. Bu maçı 3 puanla bitirip alt sıralardan kesinlikle alakamızı koparmak istiyoruz. Bundan sonra Giresunspor'u daha fazla seyir zevki veren bir takım olarak göreceğiz. Alt sıraların stresini attığımızda takımımız daha iyi futbol oynayacak. İnşallah yarınki maçı galibiyetle kapatırsak her şey daha güzel olacak. Takımda bir cezalı oyuncumuz var ve başka eksiğimiz yok."

Özkul, taraftarların tribünleri doldurmasını isteyerek, onların desteğiyle maçı daha rahat kazanabileceklerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber