Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

"Albimo Alanyaspor karşısında aldığımız galibiyetle ligde yeni bir sayfa açtık. Bu galibiyetle üst sıralara biraz daha yaklaştık"

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Albimo Alanyaspor karşısında aldığımız galibiyetle ligde yeni bir sayfa açtık. Bu galibiyetle üst sıralara biraz daha yaklaştık" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Albimo Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Maçta iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Bozbağ, "Son haftalarda ligde istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bu kötü süreci atlatma adına Albimo Alanyaspor maçı bizim için çok önemliydi. Bu bilinçle Alanya'ya gittik ve futbolcularımız sahada mücadele etti. 90 dakika boyunca oyuncularımız çok iyi oynadı ve kazanmayı başardık" diye konuştu.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getiren Bozbağ, bunun çok önemli olduğunu belirtti. Bozbağ, şunları kaydetti:

"Albimo Alanyaspor karşısında aldığımız galibiyetle ligde yeni bir sayfa açtık. Bu galibiyetle üst sıralara biraz daha yaklaştık. Play-off mücadelesi veren ekiplerle aramızdaki puan farkı 6'ya indi. Üç puanlı sistemde bu fark rahat kapanabilir. Ligde kalan 10 maçımızdan da en iyi sonuçlar alarak sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber