Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2015 - 18:53 Yorum: 0

Giresunspor, play off yarışından kopmak istemiyor

Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt: "Play off iddiamızı sürdürme adına mutlaka Kayserispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeliyiz"

Giresunspor, play off yarışından kopmak istemiyor

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Play off iddiamızı sürdürme adına mutlaka Kayserispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeliyiz" dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacaklarını anımsattı. 

Ligde lider konumda bulunan Kayserispor karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten Kurt, "Kayserispor maçı bizim için çok önemli. Kazanırsak play off yarışında iddiamızı, ümitlerimizi sürdüreceğiz. Ancak kaybedersek, bu iddiamızdan uzaklaşmış olacağız. Bizim için Kayserispor karşılaşması bir nevi kırılma maçı. Ya tamam, ya da devam maçımız. Play off iddiamızı sürdürme adına mutlaka Kayserispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Zorlu maçtan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inancımız tam" diye konuştu.

Deplasmanlarda bu sezon sadece bir kez kaybettiklerini, zorlu maç öncesi de en büyük kozlarının bu olacağını aktaran Bahattin Kurt, şunları kaydetti:

"Deplasmanda oynadığımız 12 maçta sadece bir kez bileğimiz büküldü. Ligin önemli takımlarına karşı deplasmalardan iyi sonuçlar aldık. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Kayserispor maçında da bileğimiz bükülmeyecektir. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu alacağız. Kayserispor'dan kesinlikle çekinmiyoruz. Sahaya çıkarak futbolcularımız aslanlar gibi mücadele edecekler, deplasmanlarda elde ettiğimiz başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyecekler."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber