Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ağustos 2014 - 19:03 Yorum: 0

Giresunspor Teknik Direktörü Birinci:

"Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Samsunspor karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz"

Giresunspor Teknik Direktörü Birinci:

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Samsunspor karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Kulübün tesislerinde teknik direktör Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncular hafif koşunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı, yarı sahada çift kale maç oynadı. 

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek hafta sonu deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçı için hazırlıkları günde çift idmanla sürdürdüklerini söyledi.

Lig hazırlıklarını 1 ayı aşkın süredir devam ettirdiklerine değinen Birinci, "Artık önümüzde bir haftamız kaldı. İyi ekip olmaya çalıştık. Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Samsunspor karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı. 

Giresunspor'un "yabana atılacak bir takım" olmadığını, yeni sezon önemli işlere imza atacaklarını ifade eden Birinci, "Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı yakaladık. Aynı başarıyı tekrarlayabiliriz. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlayabiliriz. Bunun için çalışıyoruz. Hedefimiz ligi orta sıralarda tamamlamak. Üst sıralar için mücadele ederse de kime şaşırmasın" diye konuştu. 

Birinci, bir stopere ihtiyaç duyduklarını, bu transferi gerçekleştirdikten sonra transferi sonlandıracaklarını sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber