Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Giresunspor'da deplasmanda beraberlik sevinci

Kulüp Başkanı Bozbağ: "Şanlıurfaspor karşısında futbolcularımız aslanlar gibi mücadele etti. Galibiyeti kaçıran taraf da bizdik. Bu zorlu deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz"

Giresunspor'da deplasmanda beraberlik sevinci

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Şanlıurfaspor karşısında futbolcularımız aslanlar gibi mücadele etti. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu zorlu deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün rakip sahada Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Şanlıurfa'ya puan ya da puanlar alabilmek için gittiklerini ifade eden Bozbağ, "Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ancak ikinci yarıda gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık. Şanlıurfaspor karşısında futbolcularımız aslanlar gibi mücadele etti. Galibiyeti kaçıran taraf da bizdik. Bu zorlu deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda, 23 Aralık'ta grup maçında Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini belirten Bozbağ, maçı kazanıp hedefleri doğrultusunda ilerlemek istediklerini sözlerine ekledi.

- Deplasmanda yenilmezlik unvanını koruyor

Giresunspor, rakip sahalarda oynadığı 7 müsabaka hiç yenilmedi.

İç sahaya göre deplasmanlarda daha başarılı bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar, PTT 1. Lig'de rakip sahada mağlubiyet almayan tek takım olma unvanını elinde bulunduruyor.

Deplasman maçlarında 2 galibiyet, 5 beraberlik alan Giresun temsilcisi, 14 haftada 17 puanın 11'ini rakip sahalardan çıkardı.

Yeşil-beyazlıların şimdiye kadar deplasmanlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Hafta Maç Skor
1 Samsunspor-Giresunspor 0-0
3 Bucaspor-Giresunspor 1-1
5 Denizlispor-Giresunspor 0-0
8 Boluspor-Giresunspor 2-2
10 Adanaspor-Giresunspor 0-2
12 Elazığspor-Giresunspor 1-2
14 Şanlıurfaspor-Giresunspor 1-1
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber