Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Giresunspor'da fubolcular, Kayserispor maçına odaklandı

Orta saha oyuncusu Ziya Alkurt:"Kayserispor ligde lider durumda bulunuyor. Kayseri'ye daha kuvvetli gitmemiz lazım"

Giresunspor'da fubolcular, Kayserispor maçına odaklandı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 34 puanla 9. sırada yer alan Giresunspor'da futbolcular, 4 Nisan Cumartesi günü deplasmanda lider Kayserispor ile yapacakları maça motive olmaya çalışıyor.

Karadeniz temsilcisinde orta saha oyuncusu Ziya Alkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Hem fiziksel hem de psikolojik anlamda hazır olmaya çalıştıklarını anlatan Ziya, "Kayserispor ligde lider durumda bulunuyor. Bundan dolayı Kayseri'ye daha kuvvetli gitmemiz lazım. Bu nedenle lige verilen arayı iyi değerlendiriyoruz. İnşallah oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Ziya, lider takıma daha iyi motive olunabildiğini vurgulayarak, "Kayserispor takımı kadrosunu bozmadı, iyi bir takım. Eğer iyi motive olmazsan, hata yaparsan cezayı anında kesiyorlar. Bunun için az hatayla oynamamız lazım. Az hatayla da oynayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber