Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Ekim 2016 - 13:33 Yorum: 0

Giresunspor’da futbolcuların paraları ödendi

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ve Asbaşkan İbrahim Özkul, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya araya geldi.

Giresunspor’da futbolcuların paraları ödendi

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ve Asbaşkan İbrahim Özkul, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya araya geldi. Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, futbolcuların geçen ay sonu alacaklarının ödendiğini söylerken, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ise ligde tüm maçlara en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu takım olarak ligde iyi gittiklerini belirten İbrahim Özkul, "Bu başarının da mimarı Mustafa hocamız ve ekibidir. Biz teknik heyetimizin ve futbolcularımızın arkasındayız. Yönetim olarak geçen ay sonu futbolcu arkadaşlarımızın ödemelerinin tamamını yaptık. Yönetim olarak vecibelerimizi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Hocamız ve teknik heyetimiz takımımızı en iyi şekilde hazırlıyorlar. Böyle devam ettiği sürece Giresunspor'u bugün olduğu gibi bundan sonrada daha iyi yerlerde göreceğiz" şeklinde konuştu.

Takımın başarısının şehrin başarısı olduğunu kaydeden teknik patron Mustafa Kaplan ise, "Burada bir başarı varsa hepimizin başarısıdır. Buraya gelirken söylemiştim. Biz Giresunspor'a güzel şeyler katmak için gedik. İyi bir aile ortamımız var. Camiada çok emek veren insanlarda var bu emeğin içinde bizimde katkımız olduysa teknik heyete olarak biz mutluyuz" dedi.

Geldiği günden bu yana kulüp binasında kalıyor

Geçen sezon da Giresunspor'a gelme ihtimalinin olduğunu ama nasip olmadığını belirten Kaplan, "Yönetimimiz bu sezon bana otel, ev ayarladılar ama ben geldiğim günden beri kulüpte kalıyorum. Bu da kendi isteğimizdendir. Burada huzur buluyorum, mutlu oluyorum daha çok çalışma zamanı ayırıyorum kendime. Yaşanabilir bir şehirde benim de teknik direktörlük yapmam ayrı bir mutluluk" diye konuştu.

Giresunspor'un deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı öncesi sakat olan Berkan, Rızvan ve Özgür Can hakkında değerlendirmelerde de bulunan Kaplan, "Berkan'ın oynama ihtimali yüksek, Rızvan ise yüzde 50. Özgür Can ise biraz zor gibi gözüküyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber