Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Temmuz 2021 - 20:48 Yorum: 0

Giresunspor’da görev dağılımı yapıldı

Giresunspor Kulübü'nde 17 Temmuz'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden seçilen Hakan Karaahmet başkanlığındaki yönetim...

Giresunspor’da görev dağılımı yapıldı

Giresunspor Kulübü'nde 17 Temmuz'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden seçilen Hakan Karaahmet başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Hakan Karaahmet yönetiminde yeşil-beyazlı kulüpte, Muzaffer Aygün İkinci Başkan görevini üstlenirken, Erol Karadere ile Nahit R. Yamak ise başkanvekilliği görevine getirildi.

Öte yeşil-beyazlı kulübün açıklamasına göre, görevi devralan yönetim kurulundaki görev dağılımını şu şekilde belirledi:

"Başkan Yardımcısı-Sosyal İşler Harun Bahat, Asbaşkan Mali İşler Sorumlusu Mustafa Tütüncü, Asbaşkan Kaynak Geliştirme ve Sponsorluk Fuat Guguloğlu, Asbaşkan Abdüsselam Çağırıcı, Asbaşkan Alt Yapılar Sorumlusu Zafer Olgun, Genel Sekreter Ferhat Karademir, Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Muhasip Üye İsmail Kurt, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Akgün, Taraftar Sorumlusu İbrahim İnanç, Tesisler ve Stadyum Sorumlusu Tahsin Çoban,Organizasyon ve Proje Geliştirme Sorumlusu ise Gürkan Temür."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber