Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Giresunspor’da hedef mutlak 3 puan

Giresunspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Giresunspor’da hedef mutlak 3 puan

Giresunspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Giresun Atatürk Stadı'nda yapılan idman sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanı Eser Altın, Eskişehirspor deplasmanındaki ana hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.

İlk haftalarda güzel işler başardıklarını belirten Altın, "Bu sene yeni kurulan bir takımımız var. Birlik ve bütünlük güzel. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla iyi bir uyum sağladık. Bundan sonra da iyi sonuçlar almak istiyoruz. Pazar günkü rakibimiz Eskişehirspor bu ligin iddialı takımlarından ve bizim rakiplerimizden biri. Aramızda bir puan var. Oraya kazanmak için gideceğiz ancak başaramazsak onlarla olan puan farkını korumak istiyoruz. Yenerek gelmek ana hedefimiz olacak ama yenilmemek de önemli" dedi.

Giresunsporlu Cihan Can ise peş peşe oynayacakları üç karşılaşmadan 7-8 puan çıkartmaları halinde kendilerine ilk ikide yer bulacaklarına inandıklarını ifade ederek şöyle devam etti:

"İlk altı haftanın sonunda puan olarak iyi bir noktadayız. Şimdi önümüzde bir Eskişehirspor karşılaşması var. O müsabakada ev sahibi takımın seyircisi olamayacak, bizim taraftarımız ise bize destek verebilecek. Bu bizim için bir avantaj. İçeride, dışarıda üç puan için savaşan bir ekibiz. Geçen sene gerçekleştiremediğimiz Play-off'a kalmayı bu sene şampiyonluğa dönüştürmek istiyoruz. İlk ikiden çıkmayı hedefliyoruz. İlk altı haftada oynadığımız takımlar belki henüz hazır değildi, belki lige yeni çıkan takımlardı. Peş peşe oynayacağımız üç karşılaşma geride kalan müsabakalara göre daha zor geçecek. Çünkü Eskişehirspor olsun, Boluspor ve Göztepe olsun gerçekten iyi takımlar. Bu üç maçlık periyottan yedi ya da sekiz puan çıkabilirsek ilk ikinin içerisinde oluruz. Bunu da sezon sonuna kadar devam ettirmek isteriz."

İdmanın ardından Giresunspor'un tecrübeli defans oyuncusu Onur Demir'in 25. yaş günü takım arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz ile kutlandı. Onur Demir doğum günü pastasını ise Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile beraber kesti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber