Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Giresunspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Yeşil-beyazlılar, Kayserispor maçı hazırlıkları kapsamında U21 takımı ile oynadığı maçı 4-1 kazandı

Giresunspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, U21 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazandı.

Atatürk Stadı'nda oynanan karşılamada yeşil-beyazlıların gollerini Birol Hikmet, Abwo, Abdulaziz Solmaz ve Alaattin Tosun attı. U21'in tek sayısını ise Çağlar Aksu kaydetti.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, AA muhabirine, Kayserispor karşılaşması öncesi lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Gürcistan 1. Lig ekiplerinden Dinamo Batumi ile Giresun'da oynayacakları hazırlık maçının Gürcü ekibinin gelememesi üzerine iptal edildiğini anlatan Sözeri,"Biz de U21 ekibimizle hazırlık maçı oynama kararı aldık. Kayserispor maçı öncesi futbolcularımızın son durumlarını görme fırsatı bulduk. Zorlu karşılaşmada uygulamayı planladığımız oyun taktiklerini denedik. Bizim için son derece yararlı oldu" dedi.

Sözeri, futbolculara yarın izin verdiklerini, Kayserispor maçı hazırlıklarına pazartesi günü devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ETİKETLER: Giresunspor , U21 , hazırlık , maç
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber