Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Ağustos 2014 - 19:53 Yorum: 0

Giresunspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları

Kulüp asbaşkanı Özkul: "(Karadeniz derbisi) denilebilir ancak bizim için her maç aynı olacak, kazanmak için sahaya çıkacağız"

Giresunspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün tesislerinde teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde yapılan antrenmana, hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Pas çalışmasının ardından çift kale maçla antrenman sona erdi.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor maçı için son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Takımda sakat futbolcu olmadığını belirten Özkul, şöyle konuştu:

"Tam kadro çalışıyoruz. Teknik heyetimiz bugünkü çalışmanın sonucunda Samsunspor maçının ilk 11'ini ve 18'ini belirleyecek. Yarın da ter idmanı yaptıktan sonra Cuma günü hareket edeceğiz. Cumartesi bismillah deyip ilk maçımıza çıkacağız. Karadeniz derbisi denebilir ancak bizim için her maç aynı olacak. Bu sene mütevazi bir takımız, mütevazi davranacağız ama bizi hafife alanlara da hafif olmadığmızı göstereceğiz."

Özkul, Giresunspor taraftarlarının bilinçli olduğunu dile getirerek, "Taraftarlarımız deplasmanda da kendi evimizde de nasıl davranacağını biliyor. 90 dakika takımımızı desteklesinler. İnşallah taraftarın da desteğiyle Giresun'a yakışan sonuçla şehre dönersek sezona iyi başlangıç yapmış olacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber