Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Spor 18 Aralık 2014 - 13:13 Yorum: 0

Giresunspor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Sözeri: "Şanlıurfaspor'u yenerek ligde yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyoruz"

Giresunspor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Giresun Atatürk Stadı'nda teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde bir bölümü basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular düz koşu sonrasında kondisyon hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası grup maçında dün kendi sahalarında Cizrespor'a 2-1 mağlup olduklarını anımsattı.

Cizrespor maçından dersler çıkaracaklarını vurgulayan Sözeri, "Karşılaşmanın ilk yarısı için söyleyebileceğim, işinizi ciddiye almazsanız bu tür sonuçlar başınıza gelir. Süper Lig takımlarının da başına geliyor, bizim de başımıza geldi. O yüzden işinizi ciddiye alacaksınız ve saygı duyacaksınız. Bu bize çok ciddi ders oldu. Bunu oyuncularımla paylaştım. Kendilerinden bir daha böyle bir şey istemediğimi söyledim" dedi.

Sözeri, Cizrespor maçını geride bıraktıklarını, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçına odaklandıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kupada kazansak iyi olurdu ama olmadı. Zaten her zaman ifade ediyoruz bizim için en önemlisi lig. Biz lige ağırlık veriyoruz. Kupa maçı bizim için geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda Şanlıurfaspor maçımız var. Bu maça odaklandık. Şanlıurfaspor'u yenerek ligde yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyoruz."

Sözeri, Cizrespor maçında Cihan Yeşilırmak ve Onur Demir'in sakatlandığını, bu iki futbolcunun da Şanlıurfaspor maçında takımdaki yerini alamayacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber