Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Aralık 2019 - 19:03 Yorum: 0

Giresunspor’dan Emre Malok açıklaması

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan ve müsabakadan 2-0 mağlup ayrılan Giresunspor, resmi sosyal medya hesaplarından maçın...

Giresunspor’dan Emre Malok açıklaması

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan ve müsabakadan 2-0 mağlup ayrılan Giresunspor, resmi sosyal medya hesaplarından maçın hakemi Emre Malok hakkında açıklamada bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının "sözde" hakemi Emre Malok hakkında TFF ve MHK başta olmak üzere gerekli kurumlara başvurular yapılacaktır. Başkanımız Sacit Ali Eren, 16 Aralık Pazartesi günü tesislerimizde konuyla alakalı basın toplantısı düzenleyecektir. Giresunspor Kulübü olarak emeklerimize kasteden malum kişilerin takipçisi olacağımızı kamuoyunun da bilmesini isteriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber