Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Girişimci Kadınlar Derneği ve Türk Anneler Derneği’nden Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı ve kurucu üyeleri ile Türk Anneler Derneği Başkanı Filiz Pasin ve dernek yönetimi, Atatürk...

Girişimci Kadınlar Derneği ve Türk Anneler Derneği’nden Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı ve kurucu üyeleri ile Türk Anneler Derneği Başkanı Filiz Pasin ve dernek yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği hakkında Rektör Çomaklı'ya bilgi veren Başkan Zekiye Çomaklı, dernekte başta okuma yazma kursu olmak üzere çeşitli kurslar verdiklerini ve özellikle mesleki eğitime yönelik kurslar açmak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Derneğin kuruluşundan beri Atatürk Üniversitesi ile iş birliği içerisinde olduklarını belirten Başkan Çomaklı, verilen eğitimlere üniversitenin birçok konuda destek olduğunu belirtti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise konuklara, ziyaretleri için teşekkür etti. Üniversitelerin, bilgi üreten ve öğrenci yetiştiren kurum olmalarının yanı sıra, toplumu eğiten, yönlendiren ve sorunlarına çözüm bulan kurumlar olması gerektiğini hatırlatan Rektör Çomaklı, bilgiyi şehre aktarmanın değerine vurgu yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber