Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Girişimci kadınlar off-road yaptı

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Antalya Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonda, 200 genç kadın girişimci off-road yarışı yaptı

Girişimci kadınlar off-road yaptı

ANTALYA (AA) - Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International - JCI) Antalya Şubesinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği organizasyonda, 200 genç kadın girişimci off-road yarışı yaptı.

"Genç Girişimci Kadınlar Off-Road'da" isimli organizasyonda, 40 özel off-road aracıyla 200 kadın, Bahtılı köyünde yer alan parkurda bir araya geldi.

JCI Antalya tarafından gerçekleştirilen projenin direktörü Duygu Yasak, "Kadınlar narindir, kadınlar zora gelemez, kadınlar yapamaz, önyargısını bir kez daha kırmak ve erkeklerin egemen olduğu iş hayatına  'kadın girişimci' olarak verdiğimiz en güzel cevabı off-road yaparak bir kez daha taçlandırmış olduk" dedi.

JCI Antalya Başkanı Beytullah Aksoy da Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara özel olarak yapılan konser, sergi ve söyleşilerin anlamlı fakat sıradan bulunduğunu dile getirerek, "Off-road etkinliğimize 200 kadın katıldı, bu da bize kadınlar için yeni etkinlikler hazırlamanın, yeni bir söz söylemenin daha anlamlı olacağını gösteriyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber