Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2016 - 14:23 Yorum: 0

Girişimciler sertifikalarını aldı

Bingöl'ün Genç İlçe Belediyesi ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyer, sertifikalarını...

Girişimciler sertifikalarını aldı

Bingöl'ün Genç İlçe Belediyesi ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyer, sertifikalarını aldı.

Genç Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bezen, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, PTT Müdürü Mustafa Sarıkaya, eğitmen Nurgül Aktekin, Belediye Meclis Üyesi Orhan Artar ve kursiyerler katıldı.

Programda konuşan Başkan Topraktan, Genç Belediyesi ile KOSGEB işbirliğiyle 2 farklı grup olarak düzenlenen ve 70 saat süren eğitimlerin ardından 60 kursiyerin girişimcilik sertifikasını almaya hak kazandığını belirtti. Topraktan, "Takdir edersiniz ki Türkiye'nin bana göre en önemli iki sorunu var şuan. Birincisi güvenlik, ikincisi ise istihdam. İkisi de birbiriyle bağlantılı sonuç itibariyle. Biz düzenlediğimiz bu etkinlikle bir vatandaşımızı, bir insanımızı iş sahibi yapabiliyorsak bunu belediyenin bir başarısı olarak görürüz. Buda bize mutluluk verir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Girişimciler sertifikalarını aldı

Girişimciler sertifikalarını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber