Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 17:13 Yorum: 0

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur iş birliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarını tamamlayan 70 girişimci sertifikasını Şehzadeler Belediye...

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur iş birliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarını tamamlayan 70 girişimci sertifikasını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in elinden aldı. Talep olması halinde yeni kursların açılacağının müjdesini veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Girişimcilik kurslarını başarı ile tamamlamış bütün girişimcilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur iş birliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarının 2 ve 3. etaplarını tamamlayan 70 kursiyer sertifikasını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in elinden aldı.

Bugüne kadar 3 farklı kurs açtıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimiz, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile devam ediyor. Şubat ayı içerisinde ilk ilana çıktığımızda 247 başvuru yapılmıştı. Yapılan mülakatlar neticesinde 20 kişi 14-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen eğitimlere katılarak sertifika almaya hak kazandılar. Arından 18-29 Nisan'da yapılan ikinci eğitim ve üçüncü eğitimde 2-12 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. Bu eğitimlerin neticesinde şuana kadar 70 girişimcimiz arkadaşımız Şehzadeler Belediyemiz, KOSGEB Müdürlüğümüz ve İş-Kur İl Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılarak sertifikalarını almaya hak kazandılar. Bundan sonra alınan bu eğitimler doğrultusunda girişimcilerimiz hazırladığı projeler ile KOSGEB'e başvuracak projeleri kabul gören arkadaşlarımız 50 bin TL'ye kadar hibe desteği, bunun dışında da iki yıl ödemesiz ve sıfır faizli 100 bin TL'ye kadar da faizsiz kredi desteği alabilecekler. Ben inanıyorum ki bu eğitimlerimize katılan arkadaşlarımız en güzel projeleri hazırlayarak yeni yeni alanlarda iş yerlerini açacaklar ve bu desteklerden faydalanacaklardır. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte talep olması durumunda bu girişimcilik kurslarımız devam edecektir." dedi.

Konuşmanın ardından kursu başarıyla tamamlayan girişimciler sertifikalarını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler'in elinden aldı.

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Girişimciler Sertifikasını Başkan Çelik’ten Aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber