Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:13 Yorum: 0

Girişimcilik ve iş arama becerileri konferansı

MALATYA (AA) - Malatya'da girişimcilik ve iş arama becerileri konulu konferans düzenlendi.Malatya Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Kadın Meclisinin kadınların...

Girişimcilik ve iş arama becerileri konferansı

MALATYA (AA) - Malatya'da girişimcilik ve iş arama becerileri konulu konferans düzenlendi.

Malatya Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Kadın Meclisinin kadınların sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla organize ettiği konferansın açılışında konuşan Kadın Meclisi Başkanı Nezire Dirikolu, hanımların sosyal hayatta sürekli araştırma, üretme, çabalama içinde olduklarını belirtti.

Dirikolu, "Ticaret hayatını canlı tutmak ve kadınları bu alana yönlendirmek adına girişimcilik eğitimi önemli. Girişimcilik eğitimleri konusunda bizlere destek olan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne, Şube Müdürü Sevda Boztepe'ye ve danışman hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Sevda Boztepe ise kadınların iş hayatında aktif olabilmeleri için eğitim noktasında her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Daha sonra iş ve meslek danışmanı Cemil Büyükkaya, konferans verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber