Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 08 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Girne Amerikan Koleji, yeni öğretim yılında “Öğrenci Konseyi” ile çok sesli, daha güçlü

GAÜ Okullar Grubu'na bağlı Girne Amerikan Koleji (GAC), yeni öğretim yılına başladı.

Girne Amerikan Koleji, yeni öğretim yılında “Öğrenci Konseyi” ile çok sesli, daha güçlü

GAÜ Okullar Grubu'na bağlı Girne Amerikan Koleji (GAC), yeni öğretim yılına başladı.

GAÜ Okullar Grubu Koordinatörü ve Girne Amerikan Kolej Müdür Vekili Berna Yılmazoğlu Özdoğa, "2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması ve öğrenci, aile ve öğretim kadrosunun birlikteliği ile ortaya çıkan olumlu tablo nedeniyle yaptığı konuşmasında, akademik güçlerini, öğrencilerinin görüş ve düşünceleri ile daha da kombine edebilmek için "öğrenci konseyi" fikrini, bu yıl hayata geçireceklerini söyledi. Berna Yılmazoğlu Özdoğa, "Gücümüzü bir birey olduğuna inancımızın tam olduğu öğrencimiz ile geliştiriyoruz" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Okul yönetimi olarak, öğrencilerimizin bütünlüklü gelişimine önem veriyoruz. Gelişime katkı sağlamak amacıyla da, akademik alanların yanı sıra eğitsel ve sportif aktiviteler ile onları destekliyoruz. Bu yıl, öğrencilerimizin görüşlerini ifade etmeleri ve söz sahibi olmaları için güçlü bir "Öğrenci Konseyi'nin kurulmasını planladık. Moral ve motivasyonu çok olumlu etkileyeceğini düşündüğümüz bu konu; gerçekleştiği andan itibaren de dinamik düşünce gücünün ve bu jenerasyonun karar alma ile uygulama gücünü yükseltecektir. Örneğin; bundan sonraki yıllarda, üniformamızın nasıl olması gerektiğine öğrenci konseyimizin oluşturduğu görüşün de birincil derecede önem atfedeceğini düşünüyoruz. Bu yıl, yine hem öğrencilerimizden hem de velilerimizden gelen pratik öneriler ile desteklenen, tasarım ve renkler ile yenilenen yeni bir üniformamız olacak. Bununla beraber, akademik takvimde yapılan düzenlemelerin veli ve öğrenciler arasında memnuniyet oluşturduğunu da gözlemledik."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber