Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Temmuz 2018 - 21:58 Yorum: 0

Giuliano: “Günden güne daha da gelişeceğiz”

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, günden güne daha çok gelişeceklerini belirterek, "Yeni bir hocamız var. Yeni bir felsefemiz var. Ligin başlamasına...

Giuliano: “Günden güne daha da gelişeceğiz”

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, günden güne daha çok gelişeceklerini belirterek, "Yeni bir hocamız var. Yeni bir felsefemiz var. Ligin başlamasına kadar çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Giuliano, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbulspor'a karşı iyi performans sergilediklerini söyleyen Brezilyalı futbolcu, "İyi bir sonuç alamadık ama maç içinde iyi olduğumuz anlar vardı. Günden güne daha da gelişeceğiz. Yeni bir hocamız var. Yeni bir felsefemiz var. Ligin başlamasına kadar çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"10 numara pozisyonunda oynamaya alışığım"

Yeni sisteme adapte olmaya çalışacaklarını ifade eden başarılı futbolcu, "4-3-3'e adapte olmalıyız şimdi. Ben daha önce bu pozisyonda eski takımlarımda ve milli takımda oynadım. 10 numara pozisyonunda oynamaya alışığım. Biraz daha serbest ama ceza sahasına giren bir pozisyonda. Geçen sene oynadığımdan başka bir pozisyonda oynayacağımdan düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"Kaptan olmak büyük sorumluluk"

İstanbulspor'a karşı takım kaptanı olarak çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen Giuliano, "Bu çok büyük bir sorumluluk. Teknik direktörümüzün de benim karakterime ve futboluma güvendiğini gösteriyor. Takımımızda çok lider var. Ben de bu oyunculardan biri olabilirim. Hocamız istediği zaman kaptan olabilirim" dedi.

"Milli takıma seçilmek için çok çalıştım"

Brezilya Milli Takımı'na seçilmek için geçtiğimiz sezon çok çalıştığını hatırlatan yıldız futbolcu, "Ama çağrılmadığım zaman da milli takımı desteklemeye devam ettim. Elendiğimizden dolayı üzüldüm. Belçika iyi bir takım" açıklamasında bulundu.

Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Neymar hakkında yapılan eleştirilere de yorumda bulunan Giuliano, "Neymar sıra dışı bir yıldız. Sıra dışı yıldızların eleştirilmesi çok normal. Çünkü sırtındaki sorumluluğu taşıması kolay değil. Ben onun dünyanın en iyisi olacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber