Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Kasım 2014 - 18:57 Yorum: 0

Gizli Tanıktan Avukata Suç Duyurusu

Malatya'da Begüm Kartal Cinayeti, Zirve Yayınevi Cinayetlerinde gizli tanık olarak ifade veren Jandarma İstihbarat elemanı Yaşar Adak, Malatya Barosu Avukatı F.D. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gizli Tanıktan Avukata Suç Duyurusu

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatya'da Begüm Kartal Cinayeti, Zirve Yayınevi Cinayetlerinde gizli tanık olarak ifade veren Jandarma İstihbarat elemanı Y.A, Malatya Barosu Avukatı F.D. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gizli tanık, Yaşar Adak Malatya Cumhuriuyet Savclığı'na yaptığı suç duyurusunda, Ben yaklaşık 16 yıl boyunca Malatya, Merkez, Battalgazi ilçesinde geçici köy koruculuğu görevini yaptım. Kamuoyunda Zirve Yayınevi Cinayeti olarak bilinen davada bir kısım avukatlar beni tanık olarak dinletmek istemişler. Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesinin 2007/125 Esas sayılı dava dosyasının 53.Duruşmasında ben tanık olarak ifade verdim. Davayla ilgili bildiklerimi mahkeme heyetine aktardım. Mahkemede yüz yüze bulunduğumuz ortam da hakkında şikâyetçi olduğum F. D. de vardı. Ancak yüzüme karşı herhangi bir hakaret içeren söz söylemedi. Bu tarihten 2-3 gün önce internet ortamında dolanırken Av. F. D.'in bu davanın 56. Duruşmasın da şöyle bir ifade kullanmış. Abdullah Atılgan, Yaşar Adak ve İlker Çınar gibi kişiler sahtekâr, kendini bilmez, jandarmadan kovulmuş kişilerdir. İsterseniz huzurda olan alay komutanına (Mehmet Ülger’e)sorun diyerek şahsıma yönelik hakaret içerikli sözler sarf etmiştir. Abdullah Atılgan o tarihte davada tutuklu olarak yargılanan Jandarma Astsubay idi. Yani beni Abdullah Atılganı ve İlker Çınarı sözleri ile rencide etmiştir. Ben bana yönelik bu sözlerini yukarıda söylediğim gibi bu tarihten 2-3 gün kadar önce internet ortamında öğrendim. Bu nedenle benim için “sahtekâr, jandarmadan kovulmuş, kendini bilmez insanlar diyerek hakarette bulunmuştur. Mahkeme tutanakları getirildiğin de gerçek ortaya çıkacaktır. Bu nedenle bu avukat hakkında yasal işlem yapılmasını istiyorum. Kendisinden şikâyetçiyim, dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber