Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 26 Eylül 2017 - 11:38 Yorum: 0

GKV’de oryantasyon eğitimleri devam ediyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen oryantasyon eğitimleri sürerken bu yıl ilk kez beşinci sınıfa giden öğrencilere yönelik olarak düzenlenen...

GKV’de oryantasyon eğitimleri devam ediyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen oryantasyon eğitimleri sürerken bu yıl ilk kez beşinci sınıfa giden öğrencilere yönelik olarak düzenlenen oryantasyon eğitiminde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisinin tanıtımı yapıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında beşinci sınıfta eğitim öğretim görecek olan öğrencilere yönelik sürdürülen oryantasyon eğitimine Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisinin (PDR) tanıtımıyla devam edildi. PDR öğretmeni Nevra Erserim servisin işleyişi ve görevlerini öğrencilerle paylaşırken öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Erserim, "5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan Oryantasyon Seminerinde öğrencilere, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisinin genel işleyişi hakkında bilgi verilmiştir. Rehberlik nedir?, Ne değildir?, Rehber Öğretmen ne iş yapar?, Rehber Öğretmenden hangi konularda yardım alınır?, Rehber Öğretmen 1 yıl boyunca öğrencilerle hangi çalışmaları yapar?, Okul kuralları nedir? Ve neden gereklidir? Sorularının yanıtları verildi. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde sürdürülen çalışmada öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili sorularını sorma fırsatı buldular. Bu tür etkinliklerimiz dönem boyunca devam edecektir" diye konuştu.

GKV’de oryantasyon eğitimleri devam ediyor

GKV’de oryantasyon eğitimleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber