Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Nisan 2022 - 09:48 Yorum: 0

GKV’li mezunların anlamlı buluşması

GKV Mezunları Derneği (GKVMD) düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarını ağırladı.

GKV’li mezunların anlamlı buluşması

GKV Mezunları Derneği (GKVMD) düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarını ağırladı. Başkan Tahir Uçkun, geçmiş dönem mezunlarıyla bir araya gelmenin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

GATİK Tenis Kulübü'nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde GKV Mezunları Derneği (GKVMD) üyeleri bir araya geldi. Geceye onur konukları olarak davet edilen GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve kurumun yöneticileri de mezunlarla sohbet ederek geçmiş dönem anılarını tazeledi.

GKV Mezunları Derneği (GKVMD) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Uçkun, geçmiş dönem mezunlarıyla sürekli bir araya gelerek Anadolu'nun eğitim çınarı olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının daima yanında olduklarını ifade ederek, "1963 yılında kurulan ve bugün 59. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Gaziantep Kolej Vakfı'nın bu günlere gelmesinde büyük emekleri geçen başta GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy ve Celal Ersoy olmak üzere, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler bu kurumda eğitim aldık ve bu gün mezunlarımız Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerinde insanlığa hizmet etmekte. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması yönünde hepimiz birer nefer gibi çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerle geçmiş dönem mezunlarımızla bir araya gelerek bir yandan anılarımızı tazelerken diğer yandan mezun olduğumuz okulumuza nasıl yardımcı olabiliriz, neler yapabiliriz gibi konuları da konuşma şansımız oluyor. Önümüzdeki süreçte de etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki de 1963 yılından bu yana Gaziantep Kolej Vakfı'nın ülke için önemli kazanımlara imza attığını, mezunlarla bir araya gelmenin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek organizasyonu gerçekleştiren GKV Mezunları Derneği (GKVMD) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Uçkun ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber