Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:03 Yorum: 0

GKV’liler sosyal etkinlik kulüplerini oluşturdu

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde aktif çalışacak 13 sosyal etkinlik kulübü düzenlenen tanıtım programlarının...

GKV’liler sosyal etkinlik kulüplerini oluşturdu

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde aktif çalışacak 13 sosyal etkinlik kulübü düzenlenen tanıtım programlarının ardından öğrencilerin istekleri doğrultusunda oluşturuldu.

GKV Özel Liseleri Müdür Yardımcısı Ülkü Ulutaş kulüplerde görev almanın öğrencilerin öz güven duygularını geliştirdiği gibi sosyalleşmelerinde de önemli roller oynadığını, ekip ruhunu aşıladığını, ,öğrencilerin bireysel hedeflerini daha kolay belirlediklerini ifade etti.

Yürütecekleri sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal gelişime önemli katkılar sağlayacak olan sosyal etkinlik kulüpleri ilgili kulüp rehber öğretmenleri ve eski kulüp öğrencileri kulüplerinin çalışmaları hakkında bilgi vermesi yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri sosyal sorumluluk projelerini 9 ve 10. sınıf öğrencileriyle paylaşmaları sonucu kulüplere olan ilginin artmasını sağladılar.

Kulüp çalışmaları öz güven duygusunu geliştirir, sosyalleşmeyi arttırır

Kulüp tanıtımları kapsamında GKV Özel Liseleri Müdür Yardımcısı Ülkü Ulutaş, " Sosyal etkinlik kulüplerinde olma, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak yetişmenizi, yeteneklerinizi geliştirerek gerekli donanımları kazanmanızı sağlayacaktır. Sosyal etkinliklere katılımla kendinizi tanıyacak, bireysel hedeflerinizi daha kolay belirleyecek ve öz güveninizi geliştireceksiniz. Çevreyi koruma bilinciyle hareket edecek, savurganlığı önlemeyi ve tutumlu olmayı öğreneceksiniz. Sorumluluklar yüklenecek; farklı görüş, düşünce, inançları ve kültürel değerleri hoşgörü ile karşılayacaksınız. Planlı çalışma alışkanlığı edinecek, serbest zamanlarınızı etkin ve verimli geçireceksiniz" diyerek kulüplerin öğrencilerin sosyalleşmesi ve öz güven kazanması açısından önemini açıkladı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında aktif çalışacak olan kulüpler Kültür, Edebiyat ve Yayın Kulübü, Türkçe Tiyatro Kulübü, Model Birleşmiş Milletle Kulübü(MUN Club), Avrupa Gençlik Parlamentosu Kulübü(EYP Club), İngilizce Tiyatro ve Basın-Yayın Kulübü, Toplum Hizmeti Gönüllüleri Kulübü, Liderlik ve Sosyal Girişimcilik Kulübü, TÜBİTAK ve Proje Kulübü, Türkçe Münazara Kulübü, Spor Kulübü, Gezi İnceleme Kulübü, Müzik Kulübü ve Kağıt Katlama Sanatı Kulübü (Origami Club) olarak belirlendi. Kulüplerde görev almak isteyen öğrencilerin yoğun ilgileri dikkat çekti. Önümüzdeki süreçlerde kulüplerin kendi faaliyet alanlarında yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle projelerini gerçekleştirecekleri de açıklandı.

GKV’liler sosyal etkinlik kulüplerini oluşturdu

GKV’liler sosyal etkinlik kulüplerini oluşturdu

GKV’liler sosyal etkinlik kulüplerini oluşturdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber