Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Eğitim 22 Ocak 2021 - 11:33 Yorum: 0

GKV’nin Dr. Türeci ve Prof. Dr. Şahin’e vefa ödülleri sahiplerini buldu

Bütün dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi ile mücadele sürecinde virüse karşı geliştirilen ilk aşının mimarları, Türk bilim insanları "Dr. Özlem...

GKV’nin Dr. Türeci ve Prof. Dr. Şahin’e vefa ödülleri sahiplerini buldu

Bütün dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi ile mücadele sürecinde virüse karşı geliştirilen ilk aşının mimarları, Türk bilim insanları "Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vefa Projesi" kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen "Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vefa Projesi" kapsamında ki yarışmalara katılarak çeşitli dereceler elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Covid-19 önlemleri kapsamında düzenlenen ve yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden öğrencilere GKV Özel Okulları Başarı Madalyaları ve başarı belgelerinin takdim edildiği ödül törenine GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, proje koordinatörleri GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve idarecilerimiz katıldı.

"Gençlerimizi bilimsel çalışmalara özendirmek zorundayız"

Öğrencilerin bilimsel çalışmalara yönelmesi ve özendirilmeleri yönündeki projelerin etkili olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki başarılı öğrencileri kutlarken yaptığı değerlendirmede, "Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak gerçekleştirdiğimiz projenin ilk aşamasında; GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu ve GKV Özel Liseleri öğrencilerimizin yaptığı resim çalışmaları yer alırken ikinci aşamada Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz Prof. Dr. Uğur Şahin'e ve Dr. Özlem Türeci'ye hitaben İngilizce ve Almanca mektuplar yazdılar. 3. aşamada ise yine Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz "Prof. Dr. Uğur Şahin'e ve Dr. Özlem Türeci'yi" nasıl tanımlarsınız sorusuna yönelik İngilizce/Almanca slogan ve İngilizce/Almanca hashtag'ler üreterek çalışmalarını tamamladılar. Covid-19 virüsüne karşı tüm dünyaya umut "aşılayan" Prof. Dr. Uğur Şahin'e ve Dr. Özlem Türeci'ye minnettarlığımızı sunmak için hazırlanan resimler, mektuplar, sloganlar ve hashtag'ler kategorilerine göre ödüllendirilirken; diğer tüm çalışmalar da sayın Prof. Dr. Uğur Şahin'e ve sayın Dr. Özlem Türeci'ye iletilecektir. Öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde sanal sergi ve dijital katalog aracılığıyla sosyal medya hesaplarımızda paylaşılacaktır. Projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri ve çabaları bulunan proje koordinatörleri GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman ve GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu başta olmak üzere yarışmalara katılan, emek veren, çaba gösteren ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber