Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2016 - 19:28 Yorum: 0

GMİS yönetim kurulu; “Terör asla amacına ulaşamayacaktır”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.

GMİS yönetim kurulu; “Terör asla amacına ulaşamayacaktır”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, yönetim kurulu adına bir açıklama yaparak Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırı ile ilgili basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı. Demirci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülkemiz, alçakça düzenlenen terör saldırılarıyla karşı karşıyadır. 20 Ağustos 2016 tarihinde Gaziantep'te kına gecesine katılanlara yönelik düzenlenen bombalı saldırıda 54 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, onlarca kişi yaralanmıştır. Bu hain saldırıda da terör alçakça ve iğrenç yüzünü göstermiş ve masumiyet yaşlarındaki bir çocuğu, yine masum çocuk ve kadınları katletmek için kullanmaktan çekinmemiştir. Gaziantep'te meydana gelen bu alçakça saldırı, terörün ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile halkımızın huzur ve güvenine yönelik olduğunu bir kez daha göstermiştir. Diğer yandan güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen hain saldırılar da devam etmektedir. Öncelikle bu hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. İç ve dış güçlerin maşası terör örgütleri ve o hain örgütlerin düzenlediği hiçbir saldırı, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü yok etmeye, halkımızın huzurunu bozmaya yetmeyecektir. Halkımız, terörün kökünün kazınması için dünden daha kararlıdır. Maden işçileri olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyor, terörü bir kez daha lanetliyoruz. Kararlılıkla tekrar ediyoruz ki iç ve dış karanlık odakların beslediği terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamamıştır, asla ulaşamayacaktır. Bu alçakça saldırıları planlayanlar, düzenleyenler ve onları azmettirenler bilmelidir ki ülkemiz ve milletimiz teröre asla boyun eğmemiştir ve asla boyun eğmeyecektir. Bir kez daha terörü lanetliyor, bu hain saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber