Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ekim 2014 - 17:48 Yorum: 0

"Göbeklitepe Yarı Maratonu" 2 Kasım'da koşulacak

ŞANLIURFA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Göbeklitepe Yarı Maratonu", 2 Kasım'da gerçekleştirilecek.Federasyonun İl Temsilcisi Faruk...

'Göbeklitepe Yarı Maratonu' 2 Kasım'da koşulacak

ŞANLIURFA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Göbeklitepe Yarı Maratonu", 2 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Federasyonun İl Temsilcisi Faruk Kesik, gazetecilere yaptığı açıklamada, maraton hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü bildirdi.

 

Maratona katılım için başvuruları 1 Kasım'a kadar kabul edeceklerini belirten Kesik, organizasyonda dereceye girecek sporculara para ödülleri verileceğini ifade etti.

Kesik, maratona gösterilen memnuniyet duyduklarına değinerek, ''Şu an katılımcı sporcu sayımız 600 kişiyi geçti. Hedefimiz bin katılımcıya ulaşmaktır. Katılımcılar, kayıt için bir ücret yatırarak kayıt olabiliyorlar. Bu da koşunun ciddiyetini göstermektedir. Koşumuz için 1 Kasım'da kayıt masası kurulacak. Katılımcılara aynı gün çeşitli ikramlarımız olacak. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise maratona ilginin her geçen yıl arttığına dikkati çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber