Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Haziran 2018 - 12:13 Yorum: 0

Göcenoluk’ta oyların tamamı AK Parti ve Erdoğan’a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Göcenoluk Mahallesi'nde seçmenler, Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oylarının tamamı...

Göcenoluk’ta oyların tamamı AK Parti ve Erdoğan’a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Göcenoluk Mahallesi'nde seçmenler, Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oylarının tamamı AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a verdi.

Köy Muhtarı Nasıf Şükrü Özyavuz, 55 haneli 112 seçmenli mahallenin tamamının Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye oy verdiğini dile getirdi. Özyavuz, seçim gecesi AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'nın kendisini arayarak tüm mahalle sakinlerini tebrik ettiğini ifade etti. Özyavuz, "Köylülerimiz, asrın seçiminde oylarının tamamını Erdoğan ve AK Parti'ye vermiştir. Bu sonuç öyle tahmin ediyorum ki nadir elde edilen bir sonuçtur. Göcenoluk'ta seçim sonucu 112'ye 0'dır. Bu sebeple tüm köylülerime teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi, Seyitgazi ilçesine bağlı olan köyümüz Kütahya'ya 41, Eskişehir'e de 100 kilometre uzaklıkta" diye konuştu.

Göcenoluk’ta oyların tamamı AK Parti ve Erdoğan’a

Göcenoluk’ta oyların tamamı AK Parti ve Erdoğan’a

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber