Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Aralık 2017 - 14:38 Yorum: 0

Göçmen kaçakçılığı çetesine büyük darbe

Muğla'nın Bodrum ilçesinin yanı sıra Aydın ve İzmir'de yapılan eş zamanlı göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.

Göçmen kaçakçılığı çetesine büyük darbe

Muğla'nın Bodrum ilçesinin yanı sıra Aydın ve İzmir'de yapılan eş zamanlı göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin içinde Yunanistan uyruklu bir organizatörün de olduğu öğrenildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Bodrum Grup Amirliği ekipleri bir grubun göçmen kaçakçılığı yaptığı bilgisine ulaştı. Bodrum, Aydın ve İzmir'de eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 1'i yabancı uyruklu 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sonrasında Bodrum Adliyesine sevk edildi. 3 aydır süren soruşturmada daha önce yapılan operasyonlarda da göçmen kaçakçılığında kullanılan 9 yat ve 1 jet skiye de el konulduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber