Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 23 Haziran 2018 - 12:23 Yorum: 0

Gökbahçe’ye baraj ve gölet müjdesi

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, ilçenin Gökbahçe mahallesine yapılması planlanan baraj ve gölet işinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Gökbahçe’ye baraj ve gölet müjdesi

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, ilçenin Gökbahçe mahallesine yapılması planlanan baraj ve gölet işinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Seyitgazi Belediyesi'nin girişimleri sonucu, Gökbahçe mahallesinde yapılması planlanan baraj ve gölet yapımı ile kapalı devre sulama sistemi konusunda somut sonuçlar alınmaya başlandı. Bölgeye büyük değer katacak baraj ve gölet yapımı ve kapalı devre sulama sistemi ile kurak yıllarda su sorununa büyük oranda çözüm sağlanacak. Baraj ve gölet yapımı önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak.

Gökbahçe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hasan Kalın konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:

"Mahallemizde baraj ve gölet yapımı için 4 yıl önce başkanlığa geldiğimiz günden bu yana mücadele ediyorduk. Şükürler olsun geldiğimiz noktada süreci ihale aşamasına kadar getirdik. Bol bereketli bir yıl geçirmekteyiz. Yağan yağmur suları artık boşa akıp gitmeyecek. Gölet ve baraj yapımı yanı sıra kapalı devre sulama sistemi ile yüksek kesimlerde kalan alanlar da basınçlı sulama sistemi ile sulanma imkanına kavuşacak. Ben önce Gökbahçeli hemşerilerimize ve bölgede yaşayan çiftçilerimize bu müjdeyi vermekten mutluluk duyuyorum. Milyonlarca liralık bu yatırımın Seyitgazi ilçemize değer katacağına inanıyorum. İhalemizin 26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmesini bekliyoruz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun."

Gökbahçe Muhtarı Ramazan Kaya ise Başkan Kalın'ın göreve geldiği günden bu zamana kadar bu yatırım için büyük bir çaba sarf ettiğini, gelinen noktada çok büyük emekleri olduğunu belirterek, Gökbahçeliler adına teşekkürlerini dile getirdi.

Gökbahçe’ye baraj ve gölet müjdesi

Gökbahçe’ye baraj ve gölet müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber