Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 21 Mayıs 2020 - 18:33 Yorum: 0

Gökçe Güreşçi: “Oyunculuğa hazırlanıyorum”

Koç Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra ablasıyla birlikte kurduğu tasarım kıyafetlerle adından söz ettiren Gökçe Güreşçi, aldığı oyunculuk eğitimleriyle...

Gökçe Güreşçi: “Oyunculuğa hazırlanıyorum”

Koç Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra ablasıyla birlikte kurduğu tasarım kıyafetlerle adından söz ettiren Gökçe Güreşçi, aldığı oyunculuk eğitimleriyle birlikte ekranlara göz kırpmaya başladı.

Ablasıyla birlikte kurduğu kadın tasarım ve takı markasıyla özellikle sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Gökçe Güreşçi, yeni bir mecraya açılmaya hazırlanıyor. Aldığı oyunculuk eğitimleriyle kamera önüne hazırlanan ve eğitimlerini sürdüren Güreşçi, önümüzdeki dönemde projelerde yer almak istiyor. Paris Moda Haftası gibi birçok organizasyonu yerinden takip eden ve bu anlamda tasarımlarında gerçekleştirdiği farklılıkla dikkat çeken 25 yaşındaki tasarımcı, oyunculuğa adım atması halinde de tasarımlarına devam edeceğini ifade etti.

Gökçe Güreşçi: “Oyunculuğa hazırlanıyorum”

Gökçe Güreşçi: “Oyunculuğa hazırlanıyorum”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber