Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2014 - 00:53 Yorum: 0

Gökçek, Haymana'da iftar programına katıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Haymana ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.Gökçek, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde kendisine verilen destek...

Gökçek, Haymana'da iftar programına katıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Haymana ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Gökçek, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde kendisine verilen destek için vatandaşlara teşekkür etti.

Verilen desteğin karşılıksız kalmayacağını vurgulayan Gökçek, "Artık görev bize düşüyor. Bundan sonra verdiğimiz sözleri daha önce olduğu gibi yerine getirmek için elimizden gelen gayreti sarf etmek istiyoruz. Geçen seçimlerde az oy veren köyümüz varsa onlar için de yeni bir fırsat var, cumhurbaşkanlığı seçimleri. Allah izin verirse Başbakanımız 10 Ağustos'ta sizlerin dua ve destekleri ile cumhurbaşkanı olacak" dedi.

 

İsrail'in Gazze'ye saldırılarına da değinen Gökçek, "Allah, Filistinli kardeşlerimize yardım etsin, İsrail'i kahretsin. Dünyanın kulaklarını tıkayıp, zulmü görmezden gelmesi, bir haçlı seferi olduğunu çok net gösteriyor. Çocuklar katlediliyor, bunlar gazetelerde, televizyonlarda yayımlanıyor ama kimsenin sesi çıkmıyor. Aynı olay bir Yahudi için olsa yer yerinden oynuyor. Allah'ın vaadi esas. Allah'ın izni ile eninde sonunda bu mesele de hallolacak, Filistin özgürlüğüne kavuşacak, o İsrail de inşallah belasını bulacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber