Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 10:48 Yorum: 0

Gökçek, Katar Heyeti ile Ankara turu yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara ile Doha arasında Kardeş Kent Protokolü imzalamak amacıyla Başkent'e gelen Katar Belediye ve...

Gökçek, Katar Heyeti ile Ankara turu yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara ile Doha arasında Kardeş Kent Protokolü imzalamak amacıyla Başkent'e gelen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Rumaihi başkanlığındaki heyete, Ankapark'ı gezdirdi. Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salem Mubarek Al-Shafi'nin de bulunduğu heyet, Başkan Gökçek ile Hacı Bayram Veli Camii ve çevresini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirilen protokol imza töreninden sonra Başkan Gökçek, kendi kullandığı makam otosuyla heyet üyelerini, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapmasında yer alan Hacı Bayram Veli Camii ve çevresini dolaştırdı. Başkan Gökçek, heyet üyelerine burada yapılan restorasyon çalışmaları konusunda bilgi verdi.

Heyet çalışmaları yakından inceledi

Ankara'da kısa bir tur yapan heyetin bir sonraki durağı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark oldu. Ankapark'ta oyun çadırlarını gezen, çalışmaları yakından inceleyen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Rumaihi, oyuncakları denedi. Başkan Gökçek ile Konuk Bakanı'nın atari oyunlarındaki mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber