Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Gökçek’ten, CHP’li Ağbaba’ya cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti...

Gökçek’ten, CHP’li Ağbaba’ya cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti AKP yönetiyor demektir" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya, İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum ve Eskişehir'den onlarca fotoğraf paylaşarak,"Veli Bey, senin kafaya göre İzmir AK Parti'ye mi geçti, Veli Bey, Bodrum ve Muğla sizin partiden ayrıldı mı?" diyerek tepki gösterdi.

Melih Gökçek, geçtiğimiz cuma günü sağanak yağış sonrası şehrin bazı yerlerinde meydana gelen su baskınlarını eleştiren CHP Milletvekili Veli Ağbaba'ya, Twitter'dan, yurtiçi ve yurtdışında yaşanan sel baskınlarından fotoğraflarla örnekler vererek, bu tür ağır yağışlar sonrası tüm dünyanın gelişmiş ülkelerinde de ayrı sorunlar yaşandığını anlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti AKP yönetiyor demektir" tweetini atması üzerine Başkan Gökçek, onlarca fotoğraf yayınlayarak, "Çok bilmiş, çok zeki, şehircilik uzmanı, CHP Milletvekili Veli Ağbaba ahkam kesmiş, Paris, Londra ve Alman şehirlerini de AK Parti'li belediyeler yönetiyor değil mi üstün zekalı Veli Ağbaba" tweetini attı.

Başkan Gökçek, Aydın, İzmir, Muğla, Bodrum'dan da yağışlar sonrası yaşanan sel baskınlarıyla kentlerin içinde araçların sel sularına kapılmış, çamurlara gömülmüş ve üst üste çıkmış görüntülerini paylaşarak şu tweetleri attı:

"Çok bilmiş, çok zeki, şehircilik uzmanı, CHP Milletvekili Veli Ağbaba ahkam kesmiş, Paris, Londra ve Alman şehirlerini de AK Parti'li belediyeler yönetiyor değil mi üstün zekalı Veli Ağbaba, Veli Beycim bu aşağıdaki fotoğraflar İzmir, benim haberim yok ama senin kafaya göre İzmir Ak Parti'ye mi geçti,Veli Ağbaba, Aydın AK Parti'li mi, Veli Bey, Bodrum ve Muğla sizin partiden ayrıldı mı? Rezil olduğun yeter mi, devam edeyim mi, Veli, sana Eskişehir'den hem foto, hem videolar hediye ediyorum. Veli Ağbaba saçmalayıp kendini rezil etmeyeceksin, benden sana tavsiye, bu sana ders olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber