Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Eylül 2016 - 08:08 Yorum: 0

Gökhan Gönül’den A Milli Takım açıklaması

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Hırvatistan maçı kadrosunda yer almaması ile ilgili, "Fatih Hoca sakat olduğumu biliyor,...

Gökhan Gönül’den A Milli Takım açıklaması

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Hırvatistan maçı kadrosunda yer almaması ile ilgili, "Fatih Hoca sakat olduğumu biliyor, o yüzden çağırmamış olabilir ya da başka sebeplerden dolayı olabilir. Benim hocayla veya herhangi biriyle bir sorunum yok" dedi.

Beşiktaş'a sezon başında katılan yıldız oyuncu Gökhan Gönül, Beşiktaş ve A Milli Takım hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım kadro seçimi ve Milliler'in Hırvatistan maçında aldığı beraberliği değerlendiren Gönül, Beşiktaş'ın ise Şampiyonlar Ligi hedefi hakkında konuştu.

"Sakat olduğumu biliyor, o yüzden çağırmamış olabilir"

2016 Avrupa Şampiyonası'nda taraftarlar tarafından isteksiz futbol oynadığı gerekçesiyle eleştirilen A Milli Takım'da, daha sonra futbolcular arasında çıkan prim iddiaları patlak vermişti. Bu süreç içerisinde çeşitli iddialar ortaya atılmış, son olarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ilk maçında Hırvatistan ile oynanacak olan karşılaşmanın kadrosuna birçok yıldız ismi almaması günlerce konuşulmuştu. Hırvatistan maçı kadrosunda, Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül de yer bulamadı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan deneyimli oyuncu, kimseyle herhangi bir sorununun olmadığına dikkat çekti.

Kadro seçiminin Fatih Terim'e ait olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini söyleyen Gökhan Gönül, "Fatih Terim'i severim, kararlarına her zaman saygı duyarım. Sadece kendimle ilgili konuşmam gerekirse son birkaç aydır antrenmanlara çıkıyorum ama bir sakatlığım var. Bu sakatlığımdan onlar da haberdar. Bunun geçmesini bekliyorum. Yani herhangi biriyle bir sorunum yok, tamamen hocanın tercihidir. Neden çağırmadığını konuşursak; sakat olduğumu biliyor, o yüzden çağırmamış olabilir ya da başka sebeplerden dolayı olabilir. Benim hocayla veya herhangi biriyle bir sorunum yok. Sonuçta ben işimi yapacağım, yeri geldiğinde forma verildiğinde ülkemi temsil etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"A Milli Takım çok iyi mücadele etti"

Grubun ilk maçında zorlu Hırvatistan deplasmanından alınan 1 puanı da değerlendiren yıldız oyuncu, beraberliğin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Futbolcu kardeşlerim bana göre Hırvatistan maçından güzel sonuçla ayrıldılar. Grubun favori gösterilen bir takımına karşı, özellikle 1-1 beraberlik ikili averaj açısında da bence çok iyi. Onları çok tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Haklı bir beraberlik diyebiliriz. İnşallah Dünya Kupası'nda Milli Takım'ı göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Gideceğimiz yere kadar gideceğiz"

Sezonun en iddialı ekiplerinden biri olan Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi şansı hakkında da açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki oyuncu, "Adı üzerinde Şampiyonlar Ligi. Bütün ülkelerin şampiyonlarının toplandığı bir lig. Herkesin kendine göre gücü var, değeri var. Herkesin amacı aynı, bizim de amacımız aynı. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Tabii ki gönül ister şampiyon olmak, final oynamak. Bunun için gerekli tüm çalışmalarımızı yapacağız ve inşallah herkesin mutlu olacağı bir sonuçla Şampiyonlar Ligi'nden ayrılırız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber