Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Göksüncük Sosyal Tesisi Hizmete açıldı

Şehitkamil Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

Göksüncük Sosyal Tesisi Hizmete açıldı

Şehitkamil Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Açılışı yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesisin hayırlı olmasını temenni etti.

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgelere yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Atalar Mahallesi Sosyal Tesisini hizmete açan Şehitkamil Belediyesi, yapımını kısa sürede tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisini de vatandaşın hizmetine sundu. Toplam 2 katlı olan sosyal tesis, 250 metrekare inşaat alanı üzerine yapıldı. Sosyal tesis içerisinde, bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, lavabo ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı.

'Şehitkamil Belediyemiz, Türkiye'ye örnek olacak işler başardı'

Törende konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediyesi'nin geleceğe yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Şehitkamil Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek teşkil edecek çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getiren Milletvekili Koçer, "Bugün böylesine güzel bir açılışta bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Seçim çalışmaları kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanımız ile birlikte Göksüncük Mahallesi'ne gelmiştik ve şuan açılışını gerçekleştirdiğimiz Göksüncük Sosyal Tesisinin yapımıyla ilgili konuşmalar olmuştu. Bugün konuşmadan icraata geçen bu yatırımın öncelikle tüm Göksüncük Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Göksüncük Mahallesi çok genç bir nüfusa sahip. Yapılan her hizmet, açılan her tesis ve bundan sonra yapılacak her türlü hizmet, aslında geleceğimizin teminatı çocuklarımız içindir. Geleceğimiz, çocuklarımız için ve burada yaşayan insanlarımızın yaşam seviyesinin artması için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışacağız. Şehitkamil Belediyemiz gerçekten Türkiye'ye örnek olacak işler başardı. Şehitkamil Belediyemizin şehrin tamamında yapmış olduğu hizmetleri çok yakinen izliyorum, kendilerinden dinliyorum. Vatandaşlardan olumlu yönde geri dönüşler alıyorum. Şehitkamil Belediyesi, gerçekten hizmet anlamında Gaziantep'in geleceğini ilgilendiren önemli hizmetlere imza atıyor. Ben huzurlarınızda değerli Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nu, Başkan Yardımcılarını ve ekibini yürekten kutluyorum. Bu güzel tesisin de tüm Göksüncük Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

'Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz'

Verdikleri sözleri sırasıyla gerçekleştiriyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "2009 yılında göreve geldiğimiz andan itibaren bir söz vermiştik. Öncelikli olarak şehir merkezindeki mahallelerde sosyal tesis ihtiyacı kalmayacak, bütün mahallelere en az bir sosyal tesis yapacağız demiştik. Başka bir söz daha vermiştik. Büyükşehir Yasası sonrası toplam 71 köyümüz mahalleye dönüştürüldü. 2009-2014 dönemi içerisinde 18 sosyal tesisi hizmete açmıştık. 2014 seçimlerinde söz vermiştik. Bu dönemde de sosyal tesisi olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak dedik. Şuana kadar 14 tanesi bitmiş, 6 tanesi açılışa hazır toplam 20 sosyal tesis var. Şuanda inşaatı devam eden 3, proje aşamasında olan 2 sosyal tesisi ile birlikte 40 rakamının üzerine çıktık. Bu demek oluyor ki bu dönem içerisinde 2019'a kadar vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getireceğiz" diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte sosyal tesis halkın hizmetine açıldı.

Göksüncük Sosyal Tesisi Hizmete açıldı

Göksüncük Sosyal Tesisi Hizmete açıldı

Göksüncük Sosyal Tesisi Hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber