Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2017 - 14:06 Yorum: 0

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Tübitak 4006 Bilim Fuarı’nda

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Öğrenciler ve öğretmenlerin üstün gayreti ve emekleriyle ortaya verimli projeler çıkıyor. Öğrencilerimizin...

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Tübitak 4006 Bilim Fuarı’nda

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Öğrenciler ve öğretmenlerin üstün gayreti ve emekleriyle ortaya verimli projeler çıkıyor. Öğrencilerimizin bilime olan ilgisinin her geçen gün arttığını görmek gurur verici" dedi.

Gölbaşı'nda Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açılışı gerçekleştirildi. Okulun salonunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve okul müdürleri tarafından yapıldı. Sergilenen projeleri tek tek gezerek, öğrencilerden bilgi alan Başkan Duruay, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Başkan Duruay, öğrencilerin güzel projelere imza attıklarını ifade ederek, "Öğrenciler ve öğretmenlerin üstün gayreti ve emekleriyle ortaya verimli projeler çıkıyor. Öğrencilerimizin bilime olan ilgisinin her geçen gün arttığını görmek gurur verici. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber