Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Gölbaşı Belediyesi 50 yaşında

ANKARA (AA) -  - Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 50. yıl dönümü kutlamaları belediye binası önündeki alanda düzenlenen törenle başladı.Törene, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih...

Gölbaşı Belediyesi 50 yaşında

ANKARA (AA) -  - Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 50. yıl dönümü kutlamaları belediye binası önündeki alanda düzenlenen törenle başladı.

Törene, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Meclis Üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Başkan Duruay tüm katılımcıları selamlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde uzun yıllar diledi.

Duruay, ''Gölbaşı’nın kuruluşunu hepimiz az çok biliyoruz. 3-5 hane ile başlayan ilçemiz bugün 120 bin civarında ve bin 600 kilometrekare alana sahip geniş bir ilçe, Ankara’nın da gözbebeği'' dedi.

Törenin ardından, Duruay, meclis salonunda düzenlenen kokteylde tebrikleri kabul etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber