Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2017 - 10:08 Yorum: 0

Gölbaşı Belediyesi öğrencilere YGS kitapları dağıttı

Gölbaşı Belediyesi tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlanan lise 11'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerine "YGS Son 10 Yılın Çıkmış...

Gölbaşı Belediyesi öğrencilere YGS kitapları dağıttı

Gölbaşı Belediyesi tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlanan lise 11'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerine "YGS Son 10 Yılın Çıkmış Soruları ve Çözümleri" soru bankası kitabı dağıtıldı.

Öğrenciler için hazırlanan soru bankasında, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü, Matematik, Geometri, Analitik Geometri, Fizik, Biyoloji ve Kimya derslerinin son 10 yıl içerisinde çıkmış soruları ve çözümleri yer alıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, öğrencilerin kendileri için belirlediği en büyük hedefin YGS'yi başarılı bir şekilde atlatarak istedikleri bölümleri okuyabilmeleri olduğunu belirtti.

Mart ayında yapılacak sınavda öğrencilere fayda sağlamak amacıyla Gölbaşı Belediyesinin YGS için sınav soruları ve çözümlerinden oluşan kitabı hazırladığını ifade eden Duruay, "Bu zorlu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gölbaşı Belediyesi olarak eğitim-öğretim alanında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanındayız" dedi.

Üniversite sınavına girmek isteyen öğrenciler de, soru bankası kitaplarını Gölbaşı Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber