Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 13 Aralık 2017 - 16:33 Yorum: 0

Gölbaşı köylerine 2 milyon TL bütçe ayrıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe İl Genel Meclis Üyesi İsmail Kuşoğlu, 2018 yılı bütçesinden Gölbaşı ilçesine bağlı köylere ayrılan bütçenin 2 milyon...

Gölbaşı köylerine 2 milyon TL bütçe ayrıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe İl Genel Meclis Üyesi İsmail Kuşoğlu, 2018 yılı bütçesinden Gölbaşı ilçesine bağlı köylere ayrılan bütçenin 2 milyon TL olduğunu açıkladı.

İl Meclis Üyesi İsmail Kuşoğlu, Gölbaşı ilçesine bağlı 5 köyün kanalizasyon ve fosseptik işleri için 870 Bin TL, 1 köyün 3 kilometre yolunun 1.kat asfaltı için 208 Bin TL, 17 köyün 31 bin metrekare kilit taşı için 837 Bin TL ve 2 köyün cami ile taziye evi için 85 Bin TL bütçe ayrıldığını vurguladı. Ayrılan bütçeyle ilgili konuşan Meclis Üyesi İsmal Kuşoğlu, "İlçemize ayrılan bütçenin köylerimize paylaştırılmasında Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve AK Parti il genel meclis üyelerinin iştirakiyle karar verdik. Köylerimize yapılacak olan bu yatırımların adil bir şekilde dağıtıldığına inanıyorum. Emeği geçen başta TBMM Başkanı Ahmet Aydın, milletvekillerimiz Adnan Boynukara, Halil Fırat, Salih Fırat ve AK Parti İl Başkanımız Mehmet Erdoğan "a Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'ya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık'a, teşekkür ediyorum. Yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin ülkemize, ilimize, ilçelerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber