Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Ocak 2018 - 11:08 Yorum: 0

Gölbaşı’nda asayiş uygulamaları

Gölbaşı Jandarma ekipleri sanayi kavşağı yol arama noktasında yapılan kontrollerde 15 Suriye uyruklu şahsın yol izin belgesi olmadan seyahat ettikleri...

Gölbaşı’nda asayiş uygulamaları

Gölbaşı Jandarma ekipleri sanayi kavşağı yol arama noktasında yapılan kontrollerde 15 Suriye uyruklu şahsın yol izin belgesi olmadan seyahat ettikleri tespit edilirken, Suriye uyruklu şahısları taşıyan otobüs firmalarına her bir yabancı uyruklu şahıs için ayrı ayrı idari yaptırım kararı düzenledi.

Gölbaşı Emniyet ekipleri Kızılcaşar Mahallesi'nde altın ve ziynet eşyalarının telefonla dolandırılması olayı ile ilgili yakalanan Y.K isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yine Kızılcaşar Mahallesi'nde meydana gelen iş yeri kurşunlama ve mala zarar verme olaylarının şüphelisi K.S ve A.A isimli şahıslar emniyet ekiplerince gözaltına alındı. K.S isimli şahsın üzerinde uyuşturucu madde elde edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Gölbaşı Sanayi Sitesinde 2 otodan hırsızlık, 1 mala zarar verme olayları ile ilgili Gölbaşı Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde E.Ç ve S.K isimli şahıslar yakalandı. S.K isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, E.Ç isimli şahsın yaşı küçük olmasından dolayı adli işlemleri devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber