Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2020 - 12:33 Yorum: 0

Gölbaşı’nda görev yapan kamu çalışanlarından İşaret Dili İle ‘Evde Kalın’ çağrısı

Koran virüs salgınına karşı Gölbaşı'nda görev yapan kamu çalışanları, işitme engelliler için hazırladıkları videoda "Biz sizin için çalışıyoruz,...

Gölbaşı’nda görev yapan kamu çalışanlarından İşaret Dili İle ‘Evde Kalın’ çağrısı

Koran virüs salgınına karşı Gölbaşı'nda görev yapan kamu çalışanları, işitme engelliler için hazırladıkları videoda "Biz sizin için çalışıyoruz, siz de bizim için lütfen evde kalın" çağrısı yaptı.

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı özellikle kronik rahatsızlığı bulunanların ve 65 yaş üstü olanların evde kalması isteniyor. Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında çalışmak zorunda olan Gölbaşı kamu personelleri hazırladıkları videoda, "Evde Kal Türkiye" çağrısında bulundu.

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nin işbirliği ile İşaret dili eğitimi alan kamu personelleri işitme engelli vatandaşları da düşünerek hazırladıkları videoda, "Biz sizin için çalışıyoruz. Lütfen siz de bizim için evde kalın" çağrısını işaret diliyle anlatarak, videoyu hem resmi hem de kişisel sosyal hesaplarından paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber