Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 10:13 Yorum: 0

"Gölcük Kır Evleri" projesine Bakan Eroğlu’ndan destek

Kütahya'nın Simav ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Gölcük Yörük Yaylası'na, belediye tarafından " Kır Evleri Projesi" hazırlandı.

'Gölcük Kır Evleri' projesine Bakan Eroğlu’ndan destek

Kütahya'nın Simav ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Gölcük Yörük Yaylası'na, belediye tarafından " Kır Evleri Projesi" hazırlandı. Ankara Kültür Merkezinde düzenlenen 10'uncu Ege İlleri Tanıtım Günleri'ne katılan Simav Belediye başkanı Süleyman Özkan, Orman ve Su İşleri Bakanı ve Simav'ın fahri hemşerisi Veysel Eroğlu'a Gölcükte yapılması planlanan Kır Evleri projesi hakkında bilgi verdi. Özkan, " 10'uncu Ege illeri Tanıtım Günlerine, Eynal Kaplıcaları standımızla katıldık. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır ile Orman ve Su İşleri Bakanı, fahri hemşerimiz Veysel Eroğlu'na çalışmalarımız ve projelerimizi anlattık. Bakan Eroğlu'nun beğenilerine sunduğumuz projelere destek vermesini istedik. Simav'ın tanıtımı için getirdiğimiz organik meyveleri ikram ettik.Bakanımız projelerimize her türlü desteği vereceğini ifade etti" dedi. (MEİ-EFE)

"Gölcük Kır Evleri" projesine Bakan Eroğlu’ndan destek

"Gölcük Kır Evleri" projesine Bakan Eroğlu’ndan destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber