Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 27 Mayıs 2019 - 13:13 Yorum: 0

Gölcük yaylasında eğitim motivasyonu

Kütahya'nın Simav ilçesine 20 kilometre uzakta bulunan bin 453 rakımlı Gölcük yaylasına giden öğrenciler, yılın son sınavlarına burada hazırlanıp...

Gölcük yaylasında eğitim motivasyonu

Kütahya'nın Simav ilçesine 20 kilometre uzakta bulunan bin 453 rakımlı Gölcük yaylasına giden öğrenciler, yılın son sınavlarına burada hazırlanıp geleneksel okçuluk sporu gibi çeşitli etkinliklerde bulunuyor.

Gölcük mesire alanına iftar açmak için gelen vatandaşlar, açık havada ders çalışıp, spor yaparak ve hamakta uyuyup zamanlarını değerlendiriyor. Gediz Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Sueda İncekulak (18), hafta sonunda, Simav'ın Gölcük yaylasında sınavlarına hazırlandığını ifade etti. İncekulak "Açık havanın ders çalışmaya oldukça olumlu katkısı var, bu yüzden Gölcük bulunmaz bir nimet. Ben de her hafta sonu buraya Gölcük mesire alanına ders çalışmaya geliyorum, çok fazlasıyla başarı elde ediyorum" dedi.

Antrenörü Süleyman Akif Ünlü'den geleneksel okçuluk eğitimi aldığını belirten Süeda İncekulak, okçuluğa babasının vesile olduğunu, aldıkları yay ve oklarıyla Gölcük yaylasında çalışmalar yaptığını söyledi. İncekulak "Geleneksel okçuluk antrenörü Süleyman Akif Ünlü hocam ile yaptığımız çalışmalarımızla, hedefim Türkiye şampiyonluğu" diye konuştu.

Gölcük yaylasında eğitim motivasyonu

Gölcük yaylasında eğitim motivasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber