Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Aralık 2014 - 15:33 Yorum: 0

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları

KOCAELİ (AA) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Ellibeş, düzenlediği basın toplantısında, ilçe halkına en kaliteli hizmeti...

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları

KOCAELİ (AA) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ellibeş, düzenlediği basın toplantısında, ilçe halkına en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirterek, bu kapsamda çok iyi bir ekip oluşturduklarını kaydetti.

Marmara Depremi'nin ardından birlik ve beraberlik içerisinde yaraları sardıklarını ifade eden Ellibeş, şöyle konuştu:

"Gölcük enkazlar arasında yeni çıkan filizler gibi yeni Gölcük oluşmaya başladı, kaybedilen kazanımlar birer, birer geri kazanıldı. Çünkü 17 Ağustos 1999'da yaşanan asrın felaketinde ilçemiz büyük oranda tahrip olmuştu. Biz ilk olarak kayıp ettiğimiz değerleri, kısa bir süre içerisinde geri kazandık. Bizler bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için iyi bir ekip ve en büyük desteği veren halkımızla birlikte Gölcük'ü yeni inşa etmeye çalıştık. Yeni projelerimiz için çalışmalara başladık."

Kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Ellibeş, "En önemli projelerimizden birisi de kentsel dönüşümdür. Kentsel dönüşüm için yapılan projelerimiz ise sadece bakanlık onayını bekliyor. Bakanlık onayının ardından bu projelerimizi hemen ihaleye çıkaracağız. Burada ilk çalışmalarımızın birincisi Merkez Mahallesi 2. Deniz Evler Mahallesi ve Sanayi Çarşısı'ndan başlanacaktır. Bu projemiz, şu anda hızla devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber