Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Nisan 2022 - 19:28 Yorum: 0

Gölete düşen çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sulama göletine düşen 12 yaşındaki çocuğun 1 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Gölete düşen çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sulama göletine düşen 12 yaşındaki çocuğun 1 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Mevlana Mahallesi Beylikdağı Mesire Alanı'nın içerisinde bulunan sulama göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan Şengül (12) isimli çocuk, 2 arkadaşıyla birlikte göletinin bulunduğu alana geldi. Bir süre sonra gölete düşen Furkan Şengül'den haber alınamadı. Furkan Şengül'ün boğulduğunu düşünen arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, polis, itfaiye ve dalgıçlar sevk edildi. Gölete giren dalgıçlar yaklaşık 1 saat boyunca Furkan Şengül'ü aradı. Şengül ailesinin 1 saat süren çaresiz bekleyişinin ardından 12 yaşındaki Furkan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çocuklarının cansız bedenini gören Şengül ailesi gözyaşlarına boğuldu. Mahalle sakinleri babayı sakinleştirmek için ambulanstan uzaklaştırırken, Furkan'ın cenazesi ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber